Întrare în sistem

Bine ati venit!

        INSPECTORATUL DE STAT AL MUNCII (ISM) din Republica Moldova vă anunță că Ghidul de utilizare a Sistemul Informațional Automatizat de depunere a Statelor de Personal on-line vine în ajutorul agenților economici în procesul de prezentare a statelor de personal la ISM, în scopul executării prevederilor articolului 10 alineatul (2) litera c) din Codul Muncii.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare sau suport cu privire la modalitatea de accesare a SIA-SP, puteți să ne contactați între orele 8.00 – 17.00 în zilele de lucru la numerele de telefon: 022434651 sau pe adresa de e-mail: dtehnoinsp@im.gov.md.

De asemenea, ne puteți contacta la oricare din unitățile teritoriale ale ISM din raza căruia vă aflați.

Bine ați venit în sistemul depunerei electronice a statelor de personal. Pentru autentificare, introduceti numele de utilizator/adresa de e-mail și parola contului dumneavoastră. În cazul în care aveți un cont M-Pass, puteți folosi link-ul "Autentificarea cu M-Pass". Dacă nu aveți cont, treceți la tab-ul "Crează un cont nou". Dacă ați uitat parola, treceți la tab-ul "Solicitați o parolă nouă".
Introduceți adresa electronică folosită la crearea contului dumneavoastră
Introduceți parola primită la adresa electronică folosită la crearea contului dumneavoastră